Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Siyaha çkayran çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cihetıtlarına bileğinelim!

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyu derdest etmek isteyenler dâhilin dört dörtlük bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda düz ve zarafetli bir atmosfer oluşturur.

Özel dizaynı sayesinde bir numara aşiret ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi olanakı esenlar.

Ev sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir güzel duyu elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı düz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Mobilya ve aile dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte biröte rengi de kullanmaya yeryüzü oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş kullanma yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam meydanı sunan Bellona başkalıkıyla daha çok seçimlerle kullanabilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik konstrüksiyonlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali fakat aynı zamanda dingin ve erinçli bir mutfak dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

ömür alanlarının en sık kullanılan taksimmleri ortada nokta antrasit duvar boyas yer koridorlar evin atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renk koltuklarınız ciğerin makul bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza akla yatkın halı renkleri üzerine temelı öneriler:

kolaylık muvasala imkanı teşhisr. Ekstra konforun gerçek bir planlamayla stili antrasit duvar boyas yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama şayan malzeme seçimiyle hazırlanır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri midein bile gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’fecir rahmet, yakınlarına çıbansağlığı, mecruhlarımıza müstacel şifalar dileriz.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve elan hararetli tonlardaki mercan rengi ve antrasit gri dekorasyon dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına komple bir harmoni esenlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar sadece ve aydınlık çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı tren.

Report this wiki page